Omega Uitvaartzorg

Regio

Regionaal

Om tijd en flexibiliteit te kunnen bieden aan de mensen waar ik mee mag werken begeleid ik bij voorkeur mensen in de gemeenten die rondom mijn woonplaats Havelte liggen. Ben je woonzaam in een andere gemeente, maar spreekt de werkwijze van Omega uitvaartzorg toch aan? Neem gerust contact op. Dan overleggen we welke mogelijkheden er zijn.

Westerveld

Havelte, Havelterberg, Vledder, Wilhelminaoord, Diever, Dwingeloo, Dieverbrug, Wapse, Doldersum, Wateren

Meppel

Nijeveen, Rogat, De Schiphorst

Steenwijkerland

Kuinre, Ossenzijl, Belt-Schutsloot, Paasloo, Scheerwolde, Sint Jansklooster, Steenwijkerland, Steenwijk, Tuk, Vollenhove, Wanneperveen, Witte Paarden

De Wolden

Ansen, Alteveer-Kerkenveld, De Wijk, Echten, Fort, Koekange, Linde, Oosteinde, Veeningen, Zuidwolde, Ruinen, Ruinerwold

Weststellingwerf

Blesdijke, De Blesse, Langelille, Nijeholtpade, Noordwolde, Oldetrijne, Wolvega

Hoogeveen

Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Nieuweroord, Nieuwlande, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand, Tiendeveen

Lokaal

Uiteraard kan er gebruik gemaakt worden van de regionale uitvaartcentra, maar denk ook eens aan de mogelijkheden bij de plaatselijke horeca, als locatie voor een afscheidsplechtigheid. Ook de eigen tuin, het dorpshuis of een andere locatie waar iemand graag kwam kan een alternatief zijn. Graag leg ik, namens de naasten, contact met de betreffende ondernemers om hen te betrekken bij het afscheid.

Voor veel mensen is het namelijk een prettig idee dat lokale ondernemers waar ze graag kwamen iets betekenen: Natuurlijk mag het bloemstuk gemaakt worden door de bloemist waar je wekelijks een bosje bloemen haalde. En hoe leuk is het dat jouw favoriete koekjes van de plaatselijke bakker geserveerd worden bij het kopje koffie na afloop. Of de bitterballen waar je zo gek op was tijdens de borrel na de afscheidsdienst. In overleg is er veel mogelijk, dus benoem vooral je wensen.