Omega Uitvaartzorg

Verzekeringen & Tarieven

Persoonlijk & Transparant

Uw wensen zijn leidend bij het vormgeven van het afscheid. Voor de één is dat groots, voor de ander juist ingetogen. Vanuit dit oogpunt werkt Omega uitvaartzorg daarom niet met ‘vaste prijzen’ of ‘pakketten’.

Transparantie daarentegen is belangrijk. Het uitgangspunt van Omega uitvaartzorg voor de tariefstelling is daarom dat er een vast bedrag voor de begeleiding wordt berekend en dat nagenoeg alle overige diensten zonder winstoogmerk worden gefactureerd. Zodra de wensen rondom het afscheid bekend zijn krijgt u een overzicht van de te verwachten kosten. Met een eventuele verzekering is dan – in uw aanwezigheid – reeds contact gelegd, zodat helder is welke van deze kosten door de verzekering worden vergoed.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Of krijgt u binnenkort te maken met een overlijden en wilt u vooraf weten welke kosten er bij uw wensen horen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Het is goed om te weten dat u keuze vrijheid heeft. Afscheid nemen kun je maar één keer doen. Juist daarom is het zo belangrijk dat u dan begeleiding krijgt van iemand waarbij u zich prettig voelt. Er is geen enkele noodzakelijk of verplichting om uw uitvaart te laten begeleiden door de onderneming waar u verzekerd bent, of die wordt voorgesteld door uw verzekeraar. Veelal is het ook niet goedkoper. Wanneer dit wel het geval is zal ik u hierover vooraf informeren.