Omega Uitvaartzorg

verbinden in loslaten

JOUW WENSEN CENTRAAL

Met aandacht mijn werk doen en daarvoor de tijd nemen die nodig is; ik vind dat essentieel en daarom ook vanzelfsprekend. Omdat Omega uitvaartzorg zelfstandig en onafhankelijk is kán dat ook. De partners met wie ik samenwerk, bijvoorbeeld voor het rouwvervoer en drukwerk heb ik geselecteerd op diezelfde passie voor hun werk.

Jouw wensen zijn leidend. Daar zijn dan ook geen vaste formats voor. Samen kijken we wat passend is, wat je in eigen beheer wilt doen en waarvoor je Omega uitvaartzorg in wilt zetten.

VRIJBLIJVEND ORIËNTEREN

Graag ga ik vrijblijvend met jou en je naasten in gesprek. Dat geeft alle betrokkenen de gelegenheid om te ervaren of we bij elkaar passen; ‘dat het goed voelt’. Dit gesprek verplicht tot niets.

Het maakt niet uit bij welke maatschappij je een uitvaartverzekering hebt; je hebt altijd een vrije keuze voor een uitvaartonderneming. Ik licht het graag toe tijdens een kennismakingsgesprek.

Wanneer je kiest voor Omega uitvaartzorg maak ik een overzicht van de te verwachten kosten, op basis van de wensen die we samen in kaart brengen. Ook daaraan zijn geen verplichtingen verbonden. Het maakt wel inzichtelijk welke financiële consequenties er verbonden zijn aan jouw specifieke wensen.

DOELGROEP & WERKGEBIED

Omega uitvaartzorg werkt uitsluitend voor mensen die de diagnose ’uitbehandeld’ hebben gekregen. Mensen in de palliatieve fase. Uitsluitend voor deze mensen, omdat ik zó de meerwaarde heb ervaren van het vroegtijdig in contact zijn met de naasten en degene die gaat sterven: het is fijn dat je degene al kent die in je huis komt op een moment dat je je zo kwetsbaar voelt. Maar ook ik ervaar het als waardevol dat ik iemands stem nog heb gehoord, iemand een hand heb kunnen geven en heb kunnen spreken over wat wezenlijk voor hem of haar was.

Mijn werkgebied zijn de drie noordelijke provincies en de kop van Overijssel.